siema xd
dawno mnie tu nie było
Mam w dupie czy ktoś mnie lubi czy nie lubi...
Mam w dupie swoje myślę swoje mówię...
Downloads: 196 Uploads: 23
i długo was tu nie będzie zakładam, więc szczęśliwego nowego roku 2019 i 2020 tak na przyszłość
p.s. te forum może już nie istnieć do 2020
People who lead a very successful business, usually tend to have extremely low freetime which results in depressions.
The only thing that matters is personal happines and health, money can destroy both. ~Amco 2016
nie ma sie co dziwic skoro jest to forum o zdechłej gierce. fakt faktem fajnej gierce
Dinozaury... heh. Chętnie bym sobie zagrał coop w SS
Co do życia to żona dziecko państwowa posada w lasach i domek w środku lasu. Że tu kurwa LTE jest to szok.
a hobbistycznie tuninguje golfy w dieslu i robie takie potworki co mają 5-5,5 do setki i stara 30 letnia golfina kasuje nowe auta
U mnie w sumie nic nowego.. Od sierpnia siedzę w domu na dupie grafikę robię zdalnie i mam wyjebane jajca. Żony nie ma dzieci też, nic tylko się cieszyć![]()
Yesterday on gamezone was haxed my account by Wrubcio
~ I am a God ~
Naszło was na nostalgię![]()
~ AmcoTraD is our English Teacher.
Quote of the year:
[28.12.2017 20:04] Skyward : you'll be far behind still crying for campers while i'll be there with my two ford mustangs, wrote "fuck the poor immo" on these
You will move forward from Auchan in Saint Etienne to Auchan in Paris
GZ24 is the site where are millionaires who have achieved life successes(Zeo,Forsaken,Skyward,Prottos and few others gods of life
)
ale widze ze za to ty tutaj masz sie calkiem dobrze xd
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)